PAŠTIKY
Nejprodávanější

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Co by byly chladné dny bez poctivé jitrnice, jelita a tradiční tlačenky? A co teprve naše škvarková pomazánka, kterou si můžete namazat na čerstvý křupavý chleba?
V boxu najdete 2 ks jitrnic (400g), 2 ks jelit (400g), tlačenku (500g) a škvarkovou pomazánku (180g) a 100 ml 50% Slivovica z lihovaru Žufánek (Boršice u Blatnice).

Kančí paštika je jemná na namazání a vyrábíme ji z kančího masa s nasládlou chutí brusinek.

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.

Co by byly chladné dny bez poctivé jitrnice, jelita a tradiční tlačenky? A co teprve naše škvarková pomazánka, kterou si můžete namazat na čerstvý křupavý chleba? Všechny tyto dobroty Vám zabalíme do dárkového boxu.
V boxu najdete 2 ks jitrnic (400g), 2 ks jelit (400g), tlačenku (500g) a škvarkovou pomazánku (180g).