GRILOVÁNÍ
Nejprodávanější

Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 4 plátky.

Vepřová krkovice je připravena na gril a naložena do směsi koření s jalapeňo papričkami. Bez éček.
Balení obsahuje 4 plátky.

Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu) pouze od úterý do pátku (ne v pondělí).

Steak s z vysokého roštěnce bez kosti, zraje minimálně 45 dnů suchým způsobem.

Vepřový T-bone steak neboli kotleta s kostí a panenkou. Pokud máte chu´t na křehký, ale šťavnatý steak, pak nemůžete vybrat lépe.

Vyzrálá vepřová kotleta s kostí je známá také jako Vepřový Tomahawk steak. Svůj název získal podle vzhledu, který připomíná indiánskou sekeru. Vychutnejte si libovou vepřovou pečeni, která je obalena tukovým krytím, společně na vepřovém žebru.
Ideální i pro začátečníky v grilování.

Steak z vepřové kotlety je ideální na gril a pánev. Díky tuku bude vždy krásně šťavnatý.

Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.

Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.

Americká slanina, lehce prorostlá, zauzená studeným kouřem.

Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.

Flank bývá prorostlý (s mramorováním) a je z hovězího pupku, hodí se na pánev i gril.

Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený z hovězího masa a špeku pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem.
Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.

Klobása přímo na oheň či gril bude chutnat každému. BEZ DUSITANŮ. Vyzkoušejte!

Lehce pikantní klobása s pravým cheddarem a papričkami jalapeňos. Kombinace papriček a sýru vás dostane! Vyzkoušejte na grilu i na ohni u táboráku.

Vepřová panenka je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje jednu celou panenku.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený BEZ DUSITANŮ pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.