GRILOVÁNÍ
Nejprodávanější
Oblíbená mini klobáska bavorského typu vhodná na pánev i gril.
Balení obsahuje 10 nožiček.
Burger z hovězího masa dochucený sýrem cheddar a papričkami chipotle.
Balení obsahuje 2 ks.
Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 2 plátky.
Miniburgery z hovězího masa.
Balení obsahuje 6 ks.
Toto zboží lze zakoupit pouze s rozvozem Brno a Praha !!!
Vepřová krkovice je připravena na gril a naložena do směsi koření s jalapeňos papričkami. Bez éček.
Balení obsahuje 2 plátky.
Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu)
Masný polotovar.
Balení obsahuje 2 kusy.
Určeno ke spotřebě v tepelně upraveném stavu.
Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Americká slanina, lehce prorostlá, zauzená studeným kouřem.
Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.
Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.
Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený z hovězího masa a špeku pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem.
Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.
Klobása přímo na oheň či gril bude chutnat každému. BEZ DUSITANŮ. Vyzkoušejte!
Lehce pikantní klobása s pravým cheddarem a papričkami jalapeňos. Kombinace papriček a sýru vás dostane! Vyzkoušejte na grilu i na ohni u táboráku.
Picanha je špička květové špičky, která má na povrchu vyšší tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.
Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.
Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený BEZ DUSITANŮ pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.