HOTOVKY

Nejprodávanější

demi glace
Demi glace, 180g
Skladem
Kód: 300
 
179 Kč
bůčková pomazánka
 
86 Kč
Vepřová žebra "sous-vide" 460-500g
Vepřová žebra "sous-vide" 460-500g
Skladem (6 ks)
Kód: 870
 
195 Kč
trhane hovezi copy
Bez lepku
116 Kč / balení

Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Kód: 419
9 veprove trhane 500g
Bez lepku
88 Kč / balení

Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Kód: 418
bůčková pomazánka
Bez lepku
86 Kč / sklenice

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Kód: 270
demi glace
Bez lepku
179 Kč / ks

Silný hovězí vývar, který vyzkoušejte k přípravě omáček nebo přidejte k výpeku. S demi glace budete mistrem v kuchyni.

Kód: 300
Dršťková polévka 500g
135 Kč / ks

Masný výrobek tepelně opracovaný. Balení obsahuje 2 bohaté porce.

Návod k přípravě: Obsah balení vlijete do hrnce a ohřejete na požadovanou teplotu. Polévku by měla přejít varem.

Kód: 878
Hovězí žebro "sous-vide" 680-720g
Novinka
335 Kč / ks

Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

Kód: 869
škvarková pomazánka
Bez lepku
86 Kč / sklenice

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Kód: 273
veprove sadlo
79 Kč / ks

Škvařené vepřové sádlo - vanička 500g.

Kód: 866
vepřová paštika
Bez lepku
78 Kč / sklenice

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.

Kód: 267
Vepřová žebra "sous-vide" 460-500g
Novinka
195 Kč / ks

Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

Kód: 870
Vepřové koleno "sous-vide" 2-2,2kg
498 Kč / ks

Vepřové koleno připravené metodou sous-vide, tedy vařením ve vakuu. Tímto způsobem je maso uvařené krásně do měkka a vaším úkolem je už ho jenom ohřát ve vodní lázni, připadně v troubě.

Koleno je marinované ve směsi koření.

Kód: 875
11 položek celkem
Maso s jasným původem
MASO S JASNÝM PŮVODEM
Od našich lokálních chovatelů
OD NAŠICH LOKÁLNÍCH CHOVATELŮ
Maso přímo od řezníka
MASO PŘÍMO OD ŘEZNÍKA