Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.
Silný hovězí vývar, který vyzkoušejte k přípravě omáček nebo přidejte k výpeku. S demi glace budete mistrem v kuchyni.
Masný výrobek tepelně opracovaný. Balení obsahuje 2 bohaté porce.
Návod k přípravě: Obsah balení vlijete do hrnce a ohřejete na požadovanou teplotu. Polévku by měla přejít varem.
Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.
Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
Vepřové koleno připravené metodou sous-vide, tedy vařením ve vakuu. Tímto způsobem je maso uvařené krásně do měkka a vaším úkolem je už ho jenom ohřát ve vodní lázni, připadně v troubě.
Koleno je marinované ve směsi koření.