![Hovězí trhané maso, 300g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/471-1_hovezi-trhane-maso--300g.png?6648c859
)
Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
![9 veprove trhane 500g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/465_9-veprove-trhane-500g.png?62f526ec
)
Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
![bůčková pomazánka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/270_buckova-pomazanka.jpg?65022310
)
Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.
![Hovězí žebro "sous-vide" 680-720g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/869_hovezi-zebro--sous-vide--680-720g.jpg?65d32dbb
)
Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
![škvarková pomazánka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/273_skvarkova-pomazanka.jpg?650224a1
)
Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.
![vepřová paštika](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/267_veprova-pastika.jpg?65022a4d
)
Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
![Vepřová žebra "sous-vide" 460-500g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/872_veprova-zebra--sous-vide--460-500g.jpg?65d32de7
)
Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
![Vepřové koleno "sous-vide" 2-2,2kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/875_veprove-koleno--sous-vide--2-2-2kg.jpg?65d8711a
)
Vepřové koleno připravené metodou sous-vide, tedy vařením ve vakuu. Tímto způsobem je maso uvařené krásně do měkka a vaším úkolem je už ho jenom ohřát ve vodní lázni, připadně v troubě.
Koleno je marinované ve směsi koření.