
Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Dárkově balíme do lněného pytlíku.

Silný hovězí vývar, který vyzkoušejte k přípravě omáček nebo přidejte k výpeku. S demi glace budete mistrem v kuchyni.

Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.

Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.