ZABIJAČKA
Nejprodávanější

Co by byly chladné dny bez poctivé jitrnice, jelita a tradiční tlačenky? A co teprve naše škvarková pomazánka, kterou si můžete namazat na čerstvý křupavý chleba? Všechny tyto dobroty Vám zabalíme do dárkového boxu.
V boxu najdete 2 ks jitrnic (400g), 2 ks jelit (400g), tlačenku (500g) a škvarkovou pomazánku (180g).

Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Tradiční jelita jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa, krup a jsou barvené vepřovou krví. Vyrábíme ručně.

Tradiční jitrnice jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa a jsou bezlepkové.

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.