Hovězí žebro "sous-vide" 680-720g

Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

Skladem (2 ks)
Kód: 869
Značka: Maso Klouda
335 Kč
Kategorie: HOTOVKY
Hmotnost: 0.7 kg
Hovězí žebro "sous-vide" 680-720g
Novinka
Maso s jasným původem
MASO S JASNÝM PŮVODEM
Od našich lokálních chovatelů
OD NAŠICH LOKÁLNÍCH CHOVATELŮ
Maso přímo od řezníka
MASO PŘÍMO OD ŘEZNÍKA

Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

 

Složení výrobku:             Hovězí žebro s kostí 98 % hm.; jedlá sůl; koření: černý pepř.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: