HOTOVKY

Nejprodávanější

veprove sadlo
 
79 Kč
Dršťková polévka 500g
Dršťková polévka 500g
Skladem (1 ks)
Kód: 878
 
135 Kč
bůčková pomazánka
Bůčková pomazánka, 180g
Skladem (20 sklenice)
Kód: 270
 
86 Kč
Hovězí trhané maso, 300g
Bez lepku
116 Kč / balení

Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Kód: 419
9 veprove trhane 500g
Bez lepku
Trhané vepřové maso, 300g
Skladem (22 balení)
88 Kč / balení

Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Kód: 418
bůčková pomazánka
Bez lepku
Bůčková pomazánka, 180g
Skladem (20 sklenice)
86 Kč / sklenice

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Kód: 270
utopenci
Bez lepku
245 Kč / sklenice

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.

Dárkově balíme do lněného pytlíku.

Kód: 897
Dršťková polévka 500g
135 Kč / ks

Masný výrobek tepelně opracovaný. Balení obsahuje 2 bohaté porce.

Návod k přípravě: Obsah balení vlijete do hrnce a ohřejete na požadovanou teplotu. Polévku by měla přejít varem.

Kód: 878
Hovězí žebro "sous-vide" 680-720g
Novinka
335 Kč / ks

Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

Kód: 869
škvarková pomazánka
Bez lepku
Škvarková pomazánka, 180g
Skladem (23 sklenice)
86 Kč / sklenice

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Kód: 273
veprove sadlo
79 Kč / ks

Škvařené vepřové sádlo - vanička 500g.

Kód: 866
vepřová paštika
Bez lepku
78 Kč / sklenice

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.

Kód: 267
Vepřová žebra "sous-vide" 460-500g
Novinka
195 Kč / ks

Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete. 

Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené. 

Kód: 870
Vepřové koleno "sous-vide" 2-2,2kg
498 Kč / ks

Vepřové koleno připravené metodou sous-vide, tedy vařením ve vakuu. Tímto způsobem je maso uvařené krásně do měkka a vaším úkolem je už ho jenom ohřát ve vodní lázni, připadně v troubě.

Koleno je marinované ve směsi koření.

Kód: 875
11 položek celkem
Maso s jasným původem
MASO S JASNÝM PŮVODEM
Od našich lokálních chovatelů
OD NAŠICH LOKÁLNÍCH CHOVATELŮ
Maso přímo od řezníka
MASO PŘÍMO OD ŘEZNÍKA