Výpis produktů
                                    
                                                                                                                                                                                    Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
                                                                                                                                                                                    Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
                                                                                                                                                                                    Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.
                                                                                                                                                                                    Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Dárkově balíme do lněného pytlíku.
                                                                                                                                                                                    Silný hovězí vývar, který vyzkoušejte k přípravě omáček nebo přidejte k výpeku. S demi glace budete mistrem v kuchyni.
                                                                                                                                                                                    Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
                                                                                                                                                                                    Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.
                                                                                                                                                                                    Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
                                                                                                                                                                                    Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.

                    
                
        
                
        
                
        
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            


