HOTOVKY
Řazení produktů
Výpis produktů
Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.
Silný hovězí vývar, který vyzkoušejte k přípravě omáček nebo přidejte k výpeku. S demi glace budete mistrem v kuchyni.
Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.
Vánoční pečínka je předpečená vepřová kýta s tukem a kůží na povrchu, kterou si doma jen krátce dopečete v troubě a máte skvělý oběd nebo večeři raz dva hotovou. Masný výrobek tepelně opracovaný. K dopečení.
Šťavnaté maso s krásnou strukturou – předpřipravené tak, že ho jen na 20 minut dáte do trouby a můžete servírovat na sváteční stůl.
Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.




