OSTATNÍ VÝROBKY
Nejprodávanější

Pořádná porce bílkovin z kvalitního českého masa bez konzervantů. Vhodná kamkoli na cesty i doma. Rychlá svačina, která tělu dodá energii.

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Dárkově balíme do lněného pytlíku.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Pořádná porce bílkovin z kvalitního českého masa bez konzervantů.
Vhodná kamkoli na cesty i doma.
Rychlá svačina, která tělu dodá energii.
Balení obsahuje 10ks Hovězí jerky 40g.

Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 400g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 200g
- Vídeňský párek se sýrem 200g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g

Salám s výraznou hovězí chutí z prémiového masa.
Dodáváme pouze vcelku.

Sušený salám se sýrem Gran Moravia. Tento salám byl vyroben pod taktovkou Būchecka a celý proces výroby, balení, kvality byl laděn do posledních detailů.

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.

Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.

Vepřová klobása je fermentovaná klobáska, kterou vyrábíme z vepřového masa. Klobása je dochucena sušeným fenyklem. Hodí se k podávání za studena.

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.