OSTATNÍ VÝROBKY
Nejprodávanější

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Dárkově balíme do lněného pytlíku.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Tradiční jelita jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa, krup a jsou barvené vepřovou krví. Vyrábíme ručně.

Tradiční jitrnice jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa a jsou bezlepkové.

Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 500g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g

Salám s výraznou hovězí chutí z prémiového masa.
Dodáváme pouze vcelku.

Sušený salám se sýrem Gran Moravia. Tento salám byl vyroben pod taktovkou Būchecka a celý proces výroby, balení, kvality byl laděn do posledních detailů.

"Kuchárska kniha Sold Out vznikala na ulici. Je plná pouličného jedla, rapu, streetwearu a farieb. Pracuje s mäsom aj zeleninou. Dokáže dochutiť, poučiť, aj pobaviť. Práve preto je vhodná nie len pre tých, ktorí poznajú jej pôvod - Food Truck Būcheck z brnenského Zelňáku."

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.

Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.

Vepřová klobása je fermentovaná klobáska, kterou vyrábíme z vepřového masa. Klobása je dochucena sušeným fenyklem. Hodí se k podávání za studena.

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.