Tento sval z hovězí plece má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je třeba svíčková.
Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.
Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.
Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.
Hovězí morkové kosti - prstýnky. K přípravě polévek, omáček, demi-glace. Vynikající je grilovaný morek, můžete natřít např. na topinku či přidat ke steaku.
Připravili jsme pro Vás kombinaci pro silný hovězí vývar, která je ideálně vyvážená. Do směsi jsme vybrali prstýnky z morkové kosti,harfu a šneky ze slabin.