Hovězí vyzrálé maso
Nejprodávanější

Steak s z vysokého roštěnce bez kosti, zraje minimálně 45 dnů suchým způsobem.

Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.

Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.

Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.

Výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro svoje umístění v dutině břišní.

Flank bývá prorostlý (s mramorováním) a je z hovězího pupku, hodí se na pánev i gril.

Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 500g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g

Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.