Hovězí výsekové maso
Nejprodávanější
![PRODUKTY KLOUDA png 0039 28 Hovězí mleté maso hamburger](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/213_produkty-klouda-png-0039-28-hovezi-mlete-maso-hamburger.png?62f526ec
)
Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu)
![4 PRODUKTY KLOUDA png 0047 20 Hovězí krk 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/84_4-produkty-klouda-png-0047-20-hove--zi-krk-2.png?62f526ec
)
Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.
![PRODUKTY KLOUDA png 0041 26 Hovězí loupaná plec](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/174_produkty-klouda-png-0041-26-hovezi-loupana-plec.png?62f526ec
)
Hovězí loupaná plec je ze střední části plece na přední noze a řadí se mezi nejjemnější svaly z hovězího.
![PRODUKTY KLOUDA png 0038 29 Hovězí mleté maso](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/210_produkty-klouda-png-0038-29-hovezi-mlete-maso.png?62f526ec
)
Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu) pouze od úterý do pátku (ne v pondělí).
![PRODUKTY KLOUDA png 0040 27 Hovězí přední kližka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/177_produkty-klouda-png-0040-27-hovezi-predni-klizka.png?62f526ec
)
Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.
![PRODUKTY KLOUDA png 0042 25 Hovězí velká plec](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/171_produkty-klouda-png-0042-25-hovezi-velka-plec.png?62f526ec
)
Hovězí velká plec bez kosti je vhodná na steaky, do každé omáčky a namletá pak do hamburgerů.
![PRODUKTY KLOUDA png 0046 21 Hovězí zadní kýta](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/156_produkty-klouda-png-0046-21-hovezi-zadni-kyta.png?62f526ec
)
Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.
![PRODUKTY KLOUDA png 0044 23 Karabáček (Heel Muscle)](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/162_produkty-klouda-png-0044-23-karabacek--heel-muscle.png?62f526ec
)
Hovězí přední - karabáček je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás zpracováváme pouze masná plemena skotu, a proto je karabáček krásně masitý a šťavnatý, zároveň je v něm dostatek potřebného kolagenu.
![klouda box](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/408-2_klouda-box.jpg?62f526ec
)
Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 500g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g
![morkova kost](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/863-1_morkova-kost.png?6645c556
)
Hovězí morkové kosti - prstýnky. K přípravě polévek, omáček, demi-glace. Vynikající je grilovaný morek, můžete natřít např. na topinku či přidat ke steaku.
![PRODUKTY KLOUDA png 0045 22 Váleček z kýty](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.maso-klouda.cz/user/shop/detail/159_produkty-klouda-png-0045-22-valecek-z-kyty.png?62f526ec
)
Hovězí váleček je jednou z částí kýty – odděluje se ze strany spodního šálu. Poskytuje velmi chutné a libové maso vhodné především k pečení nebo dušení.