Vepřové výsekové maso
Nejprodávanější

Vepřová panenka je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje jednu celou panenku.

Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 2 plátky.

Vepřová krkovice je připravena na gril a naložena do směsi koření s jalapeňos papričkami. Bez éček.
Balení obsahuje 2 plátky.

Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.

Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé řízky nebo steaky. Výborně se hodí i na pečení popřípadě uzení.

Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.

Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení.