Maso Klouda

Hovězí párky jsou vyrábíme výhradně z vyzrálého hovězího masa, které pečlivě vybíráme. Solené jsou kuchyňskou solí (dusitanovou solící směs v nich nenajdete), což je bezesporu jejich velkou výhodou. Balení obsahuje 4 nožičky.

Tenké párky s papričkami jalapeňos a pravým cheddarem. Výborné na snídani, do hot dogu i na gril.

Ochutnejte naši novinku - dušenou šunku bez přidaného dusitanu. Je libová a vynikající.

Trhané hovězí maso jsme již ochutili, a proto stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Lehce pikantní klobása s pravým cheddarem a papričkami jalapeňos. Kombinace papriček a sýru vás dostane! Vyzkoušejte na grilu i na ohni u táboráku.
Balení obsahuje 2 nožičky.

Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 2 plátky.

Vepřová panenka je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje jednu celou panenku.

Trhané vepřové maso jsme již ochutili, a proto vám stačí jen ohřát a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.

Vídeňské párky jsou vyrobené z vepřového masa, které pečlivě vybíráme. Jemně zauzené na bukovém dřevě.
Balení obsahuje 4 nožičky.

Vídeňské párky se sýrem jsou vyrobené z vepřového masa a sýru typu Ementál. Jemně zauzené na bukovém dřevě.
Balení obsahuje 4 nožičky.

Šunka nejvyšší jakosti je libová a vynikající.

Výběrová šunka (dušená) je vyrobená z vepřového masa výhradně z českých chovů a její chuť je lahodná.

Hovězí šunku - PASTRAMI - vyrábíme z hovězího hrudí, které nakládáme na několik týdnů do solného láku a koření a poté udíme. Vyzkoušejte ji třeba do sandwichů.

Americká slanina, lehce prorostlá, zauzená studeným kouřem.

Zlatá šunka je zauzená šunka nejvyšší jakosti bez tuku a má krásnou zlatou barvu.

Šunkový salám je vyroben z vepřového masa výhradně z českých chovů a jeho chuť je lahodná. Udělejte si dobrou snídani nebo svačinu do práce.

Celý kus hovězího hrudí s tukovým krytím vhodný na BBQ.

Oblíbená mini klobáska bavorského typu vhodná na pánev i gril.
Balení obsahuje 8 nožiček.

Vepřový bůček nasolíme, okořeníme sladkou paprikou, upečeme doměkka, jemně nameleme a ještě lehce okořeníme.

Na tenko krájené plátky z hovězího válečku. Vhodné na přípravu Carpaccia.
|

Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.

Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Dárkově balíme do lněného pytlíku.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Darujte poukaz na nákup našich produktů. Poukaz Vám zašleme tištěný poštou nebo elektronicky e-mailem.
Poukaz platí 6 měsíců.

Tradiční salám s původní recepturou bez umělých barviv. Klasika s výbornou chutí.

Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu)

Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.

Hovězí loupaná plec je ze střední části plece na přední noze a řadí se mezi nejjemnější svaly z hovězího.

Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu) pouze od úterý do pátku (ne v pondělí).

Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.

Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený z hovězího masa a špeku pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem.
Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.

Hovězí velká plec bez kosti je vhodná na steaky, do každé omáčky a namletá pak do hamburgerů.

Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.

Hovězí přední - karabáček je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás zpracováváme pouze masná plemena skotu, a proto je karabáček krásně masitý a šťavnatý, zároveň je v něm dostatek potřebného kolagenu.

Klášterská klobása je fermentovaná vepřová klobáska, kterou vyrábíme z vyzrálých vepřových boků. Hodí se k podávání za studena.
Stránka 1 z 2 - 95 položek celkem