MASO
Nejprodávanější
Celý kus hovězího hrudí s tukovým krytím vhodný na BBQ.
Na tenko krájené plátky z hovězího válečku. Vhodné na přípravu Carpaccia.
|
Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.
Flank bývá prorostlý (s mramorováním) a je z hovězího pupku, hodí se na pánev i gril.
Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu)
Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.
Hovězí loupaná plec je ze střední části plece na přední noze a řadí se mezi nejjemnější svaly z hovězího.
Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.
Maso expedujeme (v balíku přes PPL a Zásilkovnu) pouze od úterý do pátku (ne v pondělí).
Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.
Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.
Hovězí velká plec bez kosti je vhodná na steaky, do každé omáčky a namletá pak do hamburgerů.
Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.
Hovězí přední - karabáček je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás zpracováváme pouze masná plemena skotu, a proto je karabáček krásně masitý a šťavnatý, zároveň je v něm dostatek potřebného kolagenu.
Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 500g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g
Rump steak z květové špičky je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku křehkost a skvělou chuť.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 2 plátky.
Vepřová krkovice je připravena na gril a naložena do směsi koření s jalapeňos papričkami. Bez éček.
Balení obsahuje 2 plátky.
Hovězí morkové kosti - prstýnky. K přípravě polévek, omáček, demi-glace. Vynikající je grilovaný morek, můžete natřít např. na topinku či přidat ke steaku.
Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Picanha je špička květové špičky, která má na povrchu vyšší tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.
Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.
Na jemno sekané hovězí maso z vyzrálého ořechu, ochucené solí a pepřem. Vhodné k okamžité konzumaci.
|
Teres major, parádní jemný kousek navazující na vysokou plec. Super na medailonky na pánvi. Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé řízky nebo steaky. Výborně se hodí i na pečení popřípadě uzení.
Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.
Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení.