Maso Klouda, Strana 2
Hovězí žebro "short rib" necháme 10 dní zrát suchou cestou, poté jej upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě je žebro krásně křehké a šťavnaté. Vy už si jej doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
Tradiční jelita jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa, krup a jsou barvené vepřovou krví. Vyrábíme ručně.
Pořádná porce bílkovin z kvalitního českého masa bez konzervantů.
Vhodná kamkoli na cesty i doma.
Rychlá svačina, která tělu dodá energii.
Balení obsahuje 10ks Hovězí jerky 40g.
Tradiční jitrnice jsou oblíbenou zabijačkovou pochoutkou. Ty naše jsou plné vařeného vepřového masa a jsou bezlepkové.
Hovězí přední - karabáček je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás zpracováváme pouze masná plemena skotu, a proto je karabáček krásně masitý a šťavnatý, zároveň je v něm dostatek potřebného kolagenu.
Klobása přímo na oheň či gril bude chutnat každému. BEZ DUSITANŮ. Vyzkoušejte!
Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 500g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g
Salám s výraznou hovězí chutí z prémiového masa.
Dodáváme pouze vcelku.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.
Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Vepřový párek naražený do celofánového střívka, které je před konzumací nutné odstranit (sloupnout). Balení obsahuje 4 nožičky. Vakuově baleno.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Picanha je špička květové špičky, která má na povrchu vyšší tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.
Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.
RUFUS - vyvážená porce pro vaše domácí mazlíčky je sestaven tak, aby byl kompletním krmivem s veškerými živinami, které váš mazlíček potřebuje, a tak už mu nebudete muset připravovat žádný "další chod". Porci balíme po 500 g a ihned mrazíme.
Výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro svoje umístění v dutině břišní.
Zrání v suchých, tmavých místnostech dává tomuto vepřovému boku charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.
Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.
Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený BEZ DUSITANŮ pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.
Na jemno sekané hovězí maso z vyzrálého ořechu, ochucené solí a pepřem. Vhodné k okamžité konzumaci.
|
Teres major, parádní jemný kousek navazující na vysokou plec. Super na medailonky na pánvi. Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.
NA DOTAZ! Napište nám a my Vám zjistíme aktuální skladovou zásobu. Steak zvážíme a cenu upřesníme.
Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou žeberní kostí.
Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
Uzenou vepřovou kotletu udíme na bukovém dřevě. Kotletu solíme napůl kuchyňskou a dusitanovou solící směsí.
Kotleta je vcelku.
Ochutnejte naši jemnou krkovičku naloženou do směsi soli, koření a bylinek.
Hovězí váleček je jednou z částí kýty – odděluje se ze strany spodního šálu. Poskytuje velmi chutné a libové maso vhodné především k pečení nebo dušení.
Lovecký salám s výraznou hovězí chutí z prémiového masa. Udělejte předobjednávku, ať máte jistotu, že se vám Vánoční salám nevyprodá. Dodáváme pouze vcelku. Každým plátkem blíž k Vánocům.
Vepřová klobása je fermentovaná klobáska, kterou vyrábíme z vepřového masa. Klobása je dochucena sušeným fenyklem. Hodí se k podávání za studena.
Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé řízky nebo steaky. Výborně se hodí i na pečení popřípadě uzení.
Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.
Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení.
Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.
Vepřové koleno připravené metodou sous-vide, tedy vařením ve vakuu. Tímto způsobem je maso uvařené krásně do měkka a vaším úkolem je už ho jenom ohřát ve vodní lázni, připadně v troubě.
Koleno je marinované ve směsi koření.
Vepřové párky bez dusitanu jsou vyrobené z vepřové maso. Solené jsou kuchyňskou solí (dusitanovou solící směs v nich nenajdete), což je bezesporu jejich velkou výhodou.
Hovězí veverka - vynikající kus hovězího na steaky, pochází z vrchní části pupku zvířete.
Trvanlivý, tepelně opracovaný masný výrobek.
Dodáváme pouze vcelku.
Stránka 2 z 3 - 105 položek celkem