Maso Klouda, Strana 2

Salám s výraznou hovězí chutí z prémiového masa.
Dodáváme pouze vcelku.

Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.

Vepřová kotleta je připravena na gril a naložena do směsi bylinek.
Balení obsahuje 2 plátky.

Vepřová krkovice je připravena na gril a naložena do směsi koření s jalapeňos papričkami. Bez éček.
Balení obsahuje 2 plátky.

Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.

Steak z nízkého roštěnce s kostí, zraje minimálně 45 dnů suchým způsobem.

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Vepřový párek naražený do celofánového střívka, které je před konzumací nutné odstranit (sloupnout). Balení obsahuje 5 nožiček. Vakuově baleno.

Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.

Zrání v suchých, tmavých místnostech dává této vepřové krkovici charakteristickou chuť a jedinečné aroma.

Zrání v suchých, tmavých místnostech dává tomuto vepřovému boku charakteristickou chuť a jedinečné aroma.

Zrání v suchých, tmavých místnostech dává tomuto vepřovému laloku charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Prodáváme pouze vcelku, cca 480g.

Škvarkovou pomazánku připravujeme z vepřových škvarků, cibulky, okurek a vajec. Je lehce kořeněná.

Škvarky bez dusitanové soli. Vznikají jako vedlejší produkt při škvaření vepřového sádla. U nás na Moravě se jim jinak neřekne, než "moravské müsli". V kuchyni s nimi můžete přímo kouzlit. Skvělé jsou jako náplň do bramborových knedlíků.

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený BEZ DUSITANŮ pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.

Na jemno sekané hovězí maso z vyzrálého ořechu, ochucené solí a pepřem. Vhodné k okamžité konzumaci.
|

Tlačenka bez dusitanové soli je plná masa a přírodního koření. Tuhle oblíbenou zabijačkovou pochoutku si můžete dát s octem a cibulí nebo jen tak na chleba.

NA DOTAZ! Napište nám a my Vám zjistíme aktuální skladovou zásobu. Steak zvážíme a cenu upřesníme.
Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou žeberní kostí.

Uzenou vepřovou kotletu udíme na bukovém dřevě. Kotletu solíme napůl kuchyňskou a dusitanovou solící směsí.
Kotleta je vcelku.

Ochutnejte naši jemnou krkovičku naloženou do směsi soli, koření a bylinek.

Vepřová klobása je fermentovaná klobáska, kterou vyrábíme z vepřového masa. Klobása je dochucena sušeným fenyklem. Hodí se k podávání za studena.

Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.

Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé řízky nebo steaky. Výborně se hodí i na pečení popřípadě uzení.

Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.

Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.

Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení.

Vepřová žebra "spare ribs" upravíme, nasolíme, okořeníme a vaříme 8 hodin ve vakuu metodou "sous-vide". Díky této metodě jsou žebra krásně křehká a šťavnatá. Vy už si je doma pouze ohřejete.
Způsob přípravy: Maso nechte ve varném sáčku a vložte na 30 min do vodní lázně nebo do parní trouby. Jakmile je maso ohřáté, vyjměte jej do pekáčku i s uvolněnou šťávou a zapečte v troubě na 180*C než bude maso pěkně opečené.

Vepřové párky bez dusitanu jsou vyrobené z vepřové maso. Solené jsou kuchyňskou solí (dusitanovou solící směs v nich nenajdete), což je bezesporu jejich velkou výhodou. Balení obsahuje 4 nožičky.

Hovězí veverka - vynikající kus hovězího na steaky, pochází z vrchní části pupku zvířete.
Stránka 2 z 2 - 94 položek celkem