HOVĚZÍ MASO
Nejprodávanější
Výpis produktů

Na tenko krájené plátky z hovězího válečku. Vhodné na přípravu Carpaccia.
|

Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.

Flank bývá prorostlý (s mramorováním) a je z hovězího pupku, hodí se na pánev i gril.

Udělejte si doma svůj burger podle vlastní chuti. Maso meleme z hovězího krku a žeber, tak aby byl poměr tuku přibližně 80/20.
V balení jsou 2 placky na hamburger, vakuově zabalené.

Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.

Hovězí loupaná plec je ze střední části plece na přední noze a řadí se mezi nejjemnější svaly z hovězího.

Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.

Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.

Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.

Hovězí velká plec bez kosti je vhodná na steaky, do každé omáčky a namletá pak do hamburgerů.

Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se na krční části a je díky svému uložení perfektně prorostlý tukem.

Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 400g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 200g
- Vídeňský párek se sýrem 200g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g

Rump steak z květové špičky je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku křehkost a skvělou chuť.

Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.

Hovězí morkové kosti - prstýnky. K přípravě polévek, omáček, demi-glace. Vynikající je grilovaný morek, můžete natřít např. na topinku či přidat ke steaku.

Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.

Steak z nízkého roštěnce s kostí, zraje minimálně 45 dnů suchým způsobem.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.

Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.

Na jemno sekané hovězí maso z vyzrálého ořechu, ochucené solí a pepřem. Vhodné k okamžité konzumaci.
|