Hovězí vyzrálé maso
Nejprodávanější

Steak z nízkého roštěnce s kostí, zraje minimálně 45 dnů suchým způsobem.

Steak z nízkého roštěnce je známý také jako New York Strip steak. Zraje suchým způsobem minimálně 45 dnů.

Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.

Flank bývá prorostlý (s mramorováním) a je z hovězího pupku, hodí se na pánev i gril.

Ochutnejte Maso Klouda - hovězí a vepřové (vyzrálé i výsek) a naše uzeniny. Box obsahuje 8,5 kg našich produktů:
- I-bone steak 400g
- Hovězí kýta 1 kg
- Hovězí žebro na polévku 1 kg
- Hovězí mleté maso 500g
- Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g
- Vyzrálý vepřový tomahawk 300g
- Vepřová krkovice 4x 250g plátky (1 kg)
- Vepřová plec 1 kg
- Vepřový bok 1 kg
- Klobása s cheddarem a jalapeňos 400g
- Vídeňský párek se sýrem 400g
- Šunka nejvyšší jakosti 200g
- Šunkový salám 200g
- Gothajský salám 200g
- Hovězí špekáčky 500g

Hovězí vyzrálé krátké žebro. Každý kus má 3 kosti.

Hovězí T-bone steak - steak, který je složen z nízkého roštěnce a hovězí svíčkové, které od sebe dělí kost ve tvaru písmene T.

Teres major, parádní jemný kousek navazující na vysokou plec. Super na medailonky na pánvi. Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.

NA DOTAZ! Napište nám a my Vám zjistíme aktuální skladovou zásobu. Steak zvážíme a cenu upřesníme.
Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou žeberní kostí.

Hovězí veverka - vynikající kus hovězího na steaky, pochází z vrchní části pupku zvířete.