Hovězí T-bone steak je jedním z nejoblíbenějších steaků vůbec. V jednom steaku můžete ochutnat dvě odlišné svalové partie - nízký roštěnec a hovězí svíčkovou, neboli New York Strip steak a Filet Mignon steak.
Právě jsme naskladnili 4 exkluzivní steaky silné cca 3 cm!
Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.
Hovězí T-bone steak je jedním z nejoblíbenějších steaků vůbec. V jednom steaku můžete ochutnat dvě odlišné svalové partie - nízký roštěnec a hovězí svíčkovou, neboli New York Strip steak a Filet Mignon steak. Jestli chcete svým chuťovým buňkám dopřát nezapomenutelný zážitek, proměňte se v grilmastra a připravte si T-bone steak. Je vynikající!
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Rump steak z květové špičky je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku křehkost a skvělou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec s kostí - suché zrání min. 45 dnů - známý jako Cote de Bouef. Speciální kousek vysokého roštěnce s kostí. Připravíte z něj velmi šťavnatý steak. Kost masu dodá nezaměnitelnou chuť.
Už jste někdy ochutnali 120 dní vyzrálou kýtu? Tento libový kus hovězí kýty najdete v zadní části jalovice či býka. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Picanha je špička květové špičky, která má na povrchu vyšší tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává maso silnou hovězí chuť.
Rump steak neboli steak z hovězí květové špičky má na povrchu lehké tukové krytí, jinak je zcela libový. Maso je křehké, ale díky vyzrálosti má dokonalou chuť.
Teres major, parádní jemný kousek navazující na vysokou plec. Super na medailonky na pánvi. Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.